logo
Bewustwording, meditatie, yoga, healing en voeding, Aalten

In deze tijd van Corona zijn er veel online mogelijkheden bij Voeding voor Jezelf. De yogalessen worden online gegeven en er zijn wekelijks Mindful Breaks van 45 minuten. Je kunt je hiervoor aanmelden via de mail: judith@voedingvoorjezelf.nl. De eerstvolgende Mindful Breaks zijn gepland op woensdag 22 april en donderdag 30 april om 11.00 uur. De Mindful Breaks zijn gratis en voor iedereen te volgen.

 

Welkom

Heb je last van spanningsklachten? Piekeren? Slecht slapen? Problemen met het vinden en volhouden van een voor jou gezond en passend leefpatroon? Ben je op zoek naar zingeving, verdieping? Of wil je leren mediteren? 

Je bent van harte welkom voor een traject op maat bij Voeding voor Jezelf. Samen kijken we wat je nodig hebt en welke begeleidingsvorm jou het meest aanspreekt.

Vriendelijke aandacht voor je eigen gedachten, gevoelens en patronen opent de deur naar zelfinzicht en compassie. 

Zelfinzicht helpt je de keuzes te maken die voor jou kloppen. Compassie biedt je de ruimte menselijk te zijn, je verbonden te voelen, ook als je niet ‘perfect’ bent.

Er zijn vele manieren om vriendelijke aandacht te trainen en zo je eigen proces van heel worden te voeden.

Gelukkig zijn vele ons voorgegaan op het pad van zelfontwikkeling en hebben zij kennis doorgegeven over de stappen en methoden die je ondersteunen je hart verder te openen voor jezelf en het leven.

De begeleiding die geboden wordt bij Voeding voor Jezelf is geïnspireerd vanuit meerdere stromingen waaronder het Boeddhisme, het Christendom en het achtvoudige pad van de Yoga.

Je bent welkom deel te nemen in de groepen en/of te kiezen voor persoonlijke begeleiding.